Grotere penis

Grotere penis

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Kun je je penis groter maken?

Al heel veel jaren wordt een groter voorplantingsorgaan van de man geassocieerd met mannelijkheid. En vandaag de dag stropen miljoenen mannen het web af. Om te leren hoe ze een grotere penis kunnen krijgen. In de loop van de geschiedenis hebben mannen daarom veel verschillende methoden geprobeerd. Om een grotere penis te krijgen.

Druk

Helaas blijven mannen vandaag de dag druk voelen om een grotere penis te hebben. Wat ten eerste kan leiden tot schaamte. Ten tweede verlegenheid. En ten derde tot stress. Het zorgt er vaak voor dat mannen die een penis van normale grootte hebben. Geloven dat ze een penisvergroting nodig hebben. Met de talloze televisie commercials, internetadvertenties. En tijdschriftadvertenties. Die met verschillende manieren adverteren om je penis groter te maken. Is het gemakkelijk een gevoel van onzekerheid over de grootte te creëren.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Gemiddeld

Natuurlijk. Zelfs als je het gevoel dat je een impuls zou kunnen gebruiken. Is er een grote kans dat je penis is eigenlijk gewoon gemiddeld is.

De gemiddelde penislengte in erectie, voor de meeste mannen varieert tussen 5 en 6,5 inch. Terwijl de gemiddelde slappe lengte varieert tussen 1 en 4 inch. Hoewel studies geen verband hebben gevonden tussen de grootte van de penis en het ras. Toont bewijs wel aan dat de normale uitgerekte penislengte varieert tussen etnische groepen. Met Oost-Aziaten die een iets kortere uitgerekte penislengte hebben dan de Afrikaans-Amerikaanse. En Kaukasische etnische groepen.

Je kunt niet per se zeggen hoe groot een penis zal zijn als hij slap is.
Mannen die kleinere slappe penissen hebben. Maar indrukwekkende erecties vertonen. Staan bekend als “telers” (leer meer over de 10 soorten penissen).

Dus maak je geen zorgen als je penis kleiner meet.

Gemeenschappelijke methoden voor het vergroten van de omvang van de penis

Een snelle zoektocht op het internet geeft je een hele lijst van manieren. Om je penis groter te maken. Maar werken ze wel? Zijn ze veilig? We hebben het onderzoek gedaan. Om je de echte primeur te geven over wat niet werkt.
Iets wat meer onderzoek vereist. Om opties te vinden die je echt zullen helpen om een grotere penis te krijgen.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Pillen en lotions

Het internet zit vol met banneradvertenties. En pop-ups die reclame maken voor pillen. En lotions voor mannelijke versterking.
Of voor vergroting van de penis. Ze bevatten vaak kruiden. Hormonen. Mineralen. Vitaminen.
Maar het is nooit bewezen dat deze werken.

Sommige pillen zijn onderzocht. En bleken niveaus van medicijnen, zoals Viagra, in zich te hebben.
Samenvattend kan worden gesteld worden dat er een groeiende trend is van voedingssupplementen. Die verborgen chemicaliën en medicijnen bevatten.

Met geen bewijs dat deze middelen helpen. En geen waarschuwingen voor de gevaren die gepaard gaan met verborgen ingrediënten.
Raden we deze producten af als je je penis wilt laten groeien. Er is allemaal geen garantie dat ze de grootte van de penis vergroten.
En je kunt ongewenste bijwerkingen blijven ervaren.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Jelqing

Vaak genoemd een oefening is jelqing. Een techniek voor penisvergroting die populair is geworden met de opkomst van het internet.
How-to video’s. En online blogs suggereren dat het een gemakkelijke manier om je penis groter te maken. Jelqing verwijst naar penismassage. Met een hand-over-hand beweging. Om het bloed van de basis van de penis naar de kop te duwen.

Is Jelqing effectief?

Hoewel er veel anekdotische rapporten online zijn dat dit een effectieve manier is om de grootte van de penis te vergroten. Heeft geen enkel wetenschappelijk onderzoek ooit geconcludeerd dat deze techniek werkt. Voorstanders beweren dat het regelmatig uitrekken en trekken van de penis het weefsel zal vullen met bloed. Waardoor het permanent zal opzwellen.

De basisanatomie van de penis is echter in tegenspraak met dit idee. Aangezien de penis een orgaan is. En geen spier die je kunt veranderen. Of kan versterken met penisvergrotingsoefeningen. Verder is er ook het risico van penisschade. Aangezien deze techniek kan leiden tot irritatie. Bloedvatscheuren. Littekenvorming. Kneuzingen. Pijn. En desensibilisatie van de penis.

Als het gaat om het goed zijn in bed. Zijn je hersenen net zo belangrijk als je penis. Zoek dus uit hoe je een meisje geil kunt maken. En hoe je haar ‘aan’ kunt zetten. Met alle middelen die je tot je beschikking hebt. Daar heb je geen langen penis voor nodig.

En je kunt ook gebruik maken van extra hulpmiddelen. Cock-ringen. En ook een neukmachine.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines
grotere penis

Penis verlengers en tractie toestellen

Penis vergroter. En tractie apparaten. Zijn andere opties die vaak worden geadverteerd om je penis groter te maken. Ze zijn ontworpen om de penis te rekken . Door het uitoefenen van tractie. Een kleine studie, gedaan op 23 mannen, zag een kleine toename in zowel slappe penislengte. En uitgerekte penislengte na het gebruik van een penis vergroter. Een andere kleine studie bij 15 patiënten zag een grotere toename in lengte na zes maanden bij het gebruik van penis vergroter. Samen met verbeteringen in de erectie functie. Het is belangrijk om op te merken dat beide studies zeer klein zijn. En terwijl ze er veelbelovend uitzien. Samenvattend verdere studies over penis vergroting en het uitrekken van de penis nodig.

Vacuümpompen

Vacuümpompen worden vaak gebruikt voor de behandeling van een erectiestoornis. Omdat ze bloed in de penis trekken. Waardoor deze opzwelt. Sommige mannen hebben geprobeerd om vacuümpompen te gebruiken om de grootte te verhogen. Maar routinematig gebruik van een penispomp. Of het langer gebruik kan resulteren in schade aan het elastische weefsel van de penis. Hetgeen resulteert in minder-vaste erecties. Hoewel een vacuümpomp de illusie van een grotere penis op het moment kan creëren. Bovendien zijn de resultaten niet permanent.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Plasma

Bloedplaatjesrijke plasma wordt sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw klinisch gebruikt bij de mens. Er worden genezende eigenschappen toegeschreven aan de eiwitten. En aan de groeifactoren die het genezingsproces op cellulair niveau kunnen versterken. Door de jaren heen hebben onderzoekers veel verschillende toepassingen gevonden voor plasma. Door het te bestuderen in het genezingsproces van de huid. En als symptoom- en ziekte-modellerende behandeling voor artrose.

Onderzoek

In de afgelopen jaren hebben onderzoekers de penis van diabetische ratten geïnjecteerd met van vetweefsel afgeleide stamcellen. De resultaten waren de verbetering van de erectiele functie. En een verandering van de microarchitectuur van het corpus cavernosum. Met een toename van het aantal endotheelcellen op dit gebied.

Simpel gezegd. De ratten hadden een hardere erecties. En meer weefsel. Men denkt dat de groeifactoren deze verbetering hebben veroorzaakt. En dit zijn dezelfde soorten groeifactoren die in PRP injecties worden gevonden.

Het succes van PRP injecties heeft ertoe geleid dat de cosmetische industrie het gebruik van PRP heeft overgenomen. Voor verschillende gespecialiseerde cosmetische behandelingen. Zoals de Vampire Breast Lift. De Vampire Facelift. De Vampire Facial. En de Priapus Shot.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Priapus Shot

Sommige artsen bieden de Priapus Shot aan als methode om de penis te vergroten. En de erectiele functie te verbeteren. De procedure omvat het trekken van bloed uit de arm. Met behulp van een centrifuge om bloedplaatjes te scheiden. Waardoor die bloedplaatjes denken dat het lichaam gewond is geraakt. Zodat ze groeifactoren vrijgeven. En vervolgens deze vloeistof in de penis injecteren. Met een kleine naald. Hoewel je tevreden getuigenissen kunt vinden van mannen die de Priapus-schot hebben gehad. Zijn er geen echte studies gedaan om het idee te staven dat deze schoten effectieve resultaten op lange termijn bieden.

Hyaluron zuur injecties

Een andere optie om te overwegen als je je penis groter wilt maken zijn zuurinjecties. Waarbij gestabiliseerde. Op zuur gebaseerde niet-dierlijke gel in de penis wordt geïnjecteerd. Studies toonden aan dat alle patiënten een toename van de penislengte zagen tussen 1,8 tot 3,6 centimeter. En dat de patiënten die met zuur werden behandeld. Geen complicaties hadden. Hoewel deze studie goede resultaten liet zien. Zijn ook hier meer studies nodig.

Chirurgische ingreep

Voor mannen die proberen te achterhalen hoe ze een grotere penis kunnen krijgen. Hebben innovatieve chirurgische technieken voor het verlengen van de penis. En het verbeteren van de omtrek interesse gewekt.
Mannelijke genitale corrigerende chirurgie wordt een steeds populairder verzoek van patiënten. Maar er zijn niet veel lange termijn gegevens.
Ook niet over patiënt gerelateerde tevredenheidsdetails rond chirurgische ingrepen, als een methode voor penisvergroting.

Penisverlenging chirurgie is een optie voor het herstellen van de penis. Op functionele grootte voor bevredigende geslachtsgemeenschap. Hoewel het over het algemeen alleen wordt aanbevolen als een behandeling voor micropenis. Keuren gerenommeerde medische organisaties een chirurgische ingreep niet goed om puur cosmetische redenen.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Andere opties

Kruidenremedies. Kegels (bekkenbodem oefeningen). En allerlei andere oefeningen. Allemaal genoemd als mogelijke manieren om je penis groter te maken. We hebben gezocht.   Ook naar medisch bewijs dat deze technieken zullen werken om je penis te laten groeien.
Maar er is gewoon geen bewijs. Je kunt veel ongecontroleerde anekdotes vinden. Die afkomstig zijn van een monstergrootte van één persoon. Maar ze zijn gewoonweg niet te vertrouwen. Wij raden je aan deze technieken te vermijden.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Het veranderen van het uiterlijk van de grootte

Hoewel veel van de gemeenschappelijke methoden voor de uitbreiding van de penis ofwel niet werken. Of zeer weinig bewijs hebben om ze te ondersteunen. Zijn er manieren dat je het uiterlijk van de grootte kunt veranderen.
De volgende methoden zullen niet je penis groter. Maar ze hebben de mogelijkheid om je penis groter lijken. Wanneer je je zorgen maakt over de grootte.

Gewicht verliezen

Voor mannen die zich wel zorgen maken over de grootte van hun penis. Stellen artsen voor dat ze beginnen met het verliezen van gewicht. Hoewel je penis niet echt groter zal worden. Kan het verliezen van gewicht het vetkussen rond het schaambeen verminderen. Waardoor er meer van de penis bloot komt te liggen. En deze dan groter lijkt. Hoewel het misschien niet je penis langer laat lijken. Kunnen veranderingen in je lichaam het er op die manier groter uit laten zien.

Je kunt zelfs lezen dat het verliezen van 10 tot 15 kilo zal resulteren in een extra centimeter van de zichtbaar worden van de penis. En dat overgewicht tot 1/3 van je penis verbergt. Hoewel er geen studies zijn om dit te ondersteunen. Doet het nooit pijn om overgewicht te verliezen. En het verbeteren van je gezondheid is goed voor je seksleven. Hoe dan ook!

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Liposuctie

Zoals eerder opgemerkt. Kan het gewichtstoename leiden tot een kortere lengte van de penis. Omdat de basis in vet wordt begraven. Liposuctie kan worden gebruikt om het schaambeenvet te verminderen. Om zo de penis groter te laten lijken. Studies tonen aan dat suprapubische liposuctie zeer veilig. En succesvol is met kleine of geen complicaties.

Wanneer het zorgvuldig wordt uitgevoerd. En lang voor het verminderen van de bijbehorende esthetische kan zorgen. Maar ook kan helpen om het gevoel van eigenwaarde te verbeteren.

Schaamhaar trimmen

Schaamhaarverzorging bij mannen is toegenomen. Waarbij uit recente onderzoeken blijkt dat 50,5% van de ondervraagde mannen regelmatig schaamhaarverzorging heeft gemeld. Terwijl mannen hun schaamhaar om veel verschillende redenen verzorgen. Van regelmatige hygiëne. Tot het vergemakkelijken van orale seks. Bleken verbeterde verschijning. En het langer laten lijken van de penis vrij veel voorkomende redenen voor het verzorgen van mannen. Het trimmen van schaamhaar. Met name rond de basis van de penis. Kan je het uiterlijk van een grotere penis geven.

Het voorkomen van krimp

Als je zich zorgen maakt over hoe je een grotere piemel kunt krijgen. Is het ook een goed idee om te leren over problemen die peniskrimp kunnen veroorzaken. En te leren hoe dit te voorkomen. Bepaalde medicijnen. Chirurgische ingrepen. En medische aandoeningen hebben de mogelijkheid om te resulteren in krimp. Hier een kijk op enkele van de mogelijke oorzaken van krimp. En wat je kunt doen om het te voorkomen.

Macchina Pioggio, de meest veelzijdige leverancier van neukmachines

Medicijnen en behandelingen

Geneesmiddelen en behandelingen die zijn gekoppeld aan peniskrimping zijn onder andere:

Androgene ontberingstherapie

Androgene ontberingstherapie wordt gebruikt om zoveel mogelijk testosteron in het lichaam te elimineren. Om prostaatkanker te behandelen. Dit kan worden gedaan met GnRH of LHRH agonisten. Die de hoeveelheid testosteron in het lichaam verminderen. Of met anti-androgenen. Die het gebruik van testosteron door kankercellen blokkeren.

Helaas kan de vermindering van testosteron leiden tot genitale krimp. Terwijl andere behandelingen beschikbaar zijn als je zich zorgen maakt over krimp. Is het belangrijk om de voors en tegens met je medische professional af te wegen. Bij het nemen van een beslissing.

Prostaatkanker

Prostaatkanker zelf en de verschillende behandelingen daarvoor kunnen leiden tot veranderingen in de seksuele functie. We hebben al vermeld hoe behandelingen die een verlaging van het testosterongehalte tot krimp kunnen leiden. Maar krimp kan ook worden veroorzaakt door weefselschade die optreedt tijdens een operatie voor prostaatkanker.

Sommige studies bij mannen die na een radicale prostatectomie zijn uitgevoerd. Hebben aangetoond dat de grootte van de penis na deze operatie aanzienlijk was afgenomen. Studies hebben echter aangetoond dat vacuüm erectiemiddelen nuttig kunnen zijn voor de revalidatie van de penis na de operatie. En kunnen helpen om de grootte van de penis te behouden.

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten